33 + (0) 2 96 34 09 85 info@francefamilyholidays.com

Zodra Kerstmis en Nieuwjaar voorbij zijn, denk ik aan 2017. Dit wordt ons 10e seizoen en ik vraag me af wat we kunnen doen om dat te vieren. Misschien een gratis geschenk voor elke gast of zoiets. Misschien is het iets waar ik naar ga kijken. We hebben al eerder iets soortgelijks gedaan, waarbij we voor elk gezin een gepersonaliseerde afdruk maakten (met gebruikmaking van het bedrijf van mijn beste vriend www.afewwords.co.uk). Ik zet mijn denkpet op en kijk wat ik kan verzinnen. Heb al nieuwe strand- / zwemtassen voor elk kind. Deze zijn anders dan de ontwerpen van vorig jaar, omdat mijn dochter klaagde dat ze over haar schouder wreven, dus we hebben dit jaar een nieuwe natuurlijke canvasversie.

Ik heb ook net de website bijgewerkt. Het is verbazingwekkend hoeveel fouten je opmerkt als je teruggaat en alles controleert. Ik weet zeker dat ik het heb gelezen toen ik de website oorspronkelijk deed (ik heb het een paar jaar geleden opnieuw ontworpen), maar nu ik terug ben om het met nieuwe ogen te lezen, schaam ik me voor het aantal typefouten dat er is. Gelukkig boeken mijn klanten geen vakanties vanwege de kwaliteit van mijn Engels, maar het kan niet de beste indruk zijn geweest. Laat het me weten als iemand van jullie er een ziet !!!

Januari is normaal gesproken onze drukste boekingsperiode en ik hoop dat dit dit jaar zo doorgaat. Tot zover goed. Ik heb enige tijd besteed aan het laden van onze gites en lodges op enkele nieuwe marketingwebsites en ook aan het plannen van de veranderingen die hier gaan gebeuren. We gaan grip krijgen op enkele delen van de tuin die erg begroeid zijn geraakt. Er zijn al gravers geweest om enkele overwoekerde struiken en veel braamstruiken te verwijderen, maar we zijn nog niet klaar. Ik speel ook met de volgende ideeën… uitzoeken of we ze kunnen betalen, of we ze op tijd kunnen doen, of mensen ze willen. Laat me weten wat je ervan vindt als je even de tijd hebt.

Een sportschool (misschien binnen, misschien buiten).

Een nieuw klimrek / schommel.

Nieuwe rit op speelgoed.

Ik zal hier een update plaatsen wanneer we beslissingen nemen, maar zal waarschijnlijk dicht bij Pasen zijn voordat we een beslissing nemen.

Ik test ook een aantal nieuwe recepten voor de Plat du Jours, wat niet goed is voor mijn dieet!

NL EN FR DE