33 + (0) 2 96 34 09 85 info@francefamilyholidays.com

Zodra Kerstmis en Nieuwjaar voorbij zijn, gaan mijn gedachten naar 2017. Dit wordt ons 10e seizoen en ik vraag me af wat we kunnen doen om het te vieren. Misschien een gratis geschenk voor elke gast of zoiets. Misschien is het iets waar ik naar zal kijken. We hebben eerder iets soortgelijks gedaan, waarbij we voor elke familie een gepersonaliseerde afdruk hebben gemaakt (met behulp van het bedrijf van mijn beste vriend www.afewwords.co.uk). Ik zet mijn denkpet op en kijk wat ik kan verzinnen. Heb al nieuwe strand- / zwemtassen voor elk kind. Deze zijn anders dan de ontwerpen van vorig jaar, omdat mijn dochter klaagde dat ze over haar schouder wreef, dus we hebben dit jaar een nieuwe versie van natuurlijk canvas.

Ik heb ook net de website bijgewerkt. Het is verbazingwekkend hoeveel fouten je ziet als je teruggaat en alles controleert. Ik weet zeker dat ik het bewijs heb gelezen toen ik de website oorspronkelijk deed (ik heb het een paar jaar geleden opnieuw ontworpen), maar na terugkomst om het met nieuwe ogen te lezen, schaam ik me voor het aantal typefouten. Gelukkig boeken mijn klanten geen vakanties vanwege de kwaliteit van mijn Engels, maar het kon niet de beste indruk zijn geweest. Laat het me weten als iemand van jullie het ziet !!!

Januari is normaal gesproken onze drukste boekingsperiode en ik hoop dat dit dit jaar doorgaat. Tot zover gaat het goed. Ik heb wat tijd doorgebracht met het laden van onze gites en lodges op enkele nieuwe marketingwebsites en ook de veranderingen gepland die hier zullen plaatsvinden. We gaan grip krijgen op sommige delen van de tuin die erg overwoekerd zijn. Er zijn al gravers geweest om overwoekerde struiken en veel braamstruiken te verwijderen, maar we zijn nog niet klaar. Ik speel ook met de volgende idee├źn ... uit te werken of we ze kunnen betalen, als we ze op tijd kunnen doen, als mensen ze willen. Laat me weten wat je denkt als je een minuutje krijgt.

Een sportschool (misschien binnen, misschien buiten).

Een nieuw klimrek / schommel.

Nieuwe rit op speelgoed.

Ik zal hier een update plaatsen wanneer we beslissingen nemen, maar zal waarschijnlijk dicht bij Pasen zijn voordat we een beslissing nemen.

Ik test ook een aantal nieuwe recepten voor de Plat du Jours, wat niet goed is voor mijn dieet!

NL EN FR DE